Så funkar det

1. Fyll i dina uppgifter och skapa ditt konto

2. Välj ditt paket och betala din prenumeration

3. Nu kan ni börja träna – välkommen!

DogEductus är plattformen för dig som vill ha hjälp att träna din hund, när och var du vill. Vi bygger vår träning på moderna metoder, belöningsbaserad träning och med hjälp av våra pedagogiska filmer, får du garanterat en mer lyhörd kompis och ett smidigare samspel i vardagen.

Oavsett om du vill hitta inspiration, finna idéer eller träna olika delar i din vardagslydnad, så är vårt mål att du ska hitta det här!

Övningsbanken

Vår övningsbank finns för att du ska kunna träna i din egen takt, pausa när du vill och spara det du gillar bäst. Vi vill att träningen ska vara kreativ och individanpassad och därför finns det flera varianter av en och samma övning, för att du ska kunna hitta den som just du gillar bäst.

Varje övning är cirka 1-2 minuter lång och består av en film med tillhörande text, så att du enkelt ska kunna följa instruktionerna. Övningsbanken består i dagsläget av över 500 filmer som är sökbara med hjälp av huvudgrupper, undergrupper och svårighetsgrader för att du enkelt ska kunna hitta det du söker efter. Övningsbanken uppdateras kontinuerligt med nya filmer.

Dagboken (Kursverktyget)

Dagboken (kursverktyget) är DogEductus plats för din egen kreativitet. Här sparar du dina favoritövningar på ett enkelt sätt. Du kan ha olika dagböcker med olika syften tex. koppelträning, inkallning, du väljer själv vad dagboken skall heta och hur många övningar den skall innehålla. Till varje dagbok kan du lägga in teoritexter eller lägga till egna texter eller bilder.

Vill du gå vidare använder du verktyget för att göra professionella kurser/kursplaneringar. Använd olika designverktyg för att formatera din planering. Dessa kan du sedan enkelt skriva ut eller maila till dina träningskompisar eller kursdeltagare.

Se våra filmer om övningsbanken och dagboken (kursverktyget) nedan.

Övningsbanken

Dagboken (Kursverktyget)