Nya GDPR lagen

Från och med den 25/5 gäller ny lag angående hantering av personuppgifter. DogEductus följer GDPR (dataskyddförordningen) direktiv. DogEductus samlar in personuppgifter i samband med anmälan om medlemskap och abonnemang. Vi sparar uppgifter om namn, adress och e-post. Vi använder personuppgifterna för att kunna kommunicera med dig som medlem och abonnent i form av inloggningsuppgifter, kvittenser och fakturor.

Du kan när som helst begära ut egna personuppgifter genom att skicka in mail till info@dogeductus.se. Om du inte har något aktivt abonnemang kan du själv gå in och radera dina personuppgifter genom att gå in på ”Min profil” och därefter scrolla längst ner till ”Avsluta konto”. Observera att alla uppgifter inklusive eventuellt sparade kurser försvinner.

DogEductus sparar eventuella transaktionsuppgifter i den mån andra lagar kräver det (främst bokföringslagen). DogEductus raderar personuppgifter där det ej finns aktiva abonnemang senast 3 år efter sist avslutade abonnemanget.

DogEductus delar inte personuppgifter med andra aktörer. De aktörer som är underleverantörer till DogEductus är också personuppgiftsbiträden och förhåller sig på samma sätt som DogEductus till dataskyddsförordningen. DogEductus har tecknat personuppgiftbiträdesavtal med berörda underleverantörer.

Har ni några frågor får du givitvis höra av oss till oss via mail.

Hälsningar DogEductus

Senaste

Behöver jag massera min hund?

Ensamhetsträning

Påverkar Covid-19 våra valpar?

Swish

Mest lästa

Epigeni…..vadå för nåt?!?

Valpbitning – kunskapen om bithämning

Min hund dominant, eller?

Självkontroll – vad kostar det?

Inlärning och känslor

Slumpmässiga

Nya övningar i Övningsbanken!

Ny övning Tassa Rätt!

Förändringar i Taggar, Huvud- och Undergrupper

Nya övningar!

Problem med medlemskap och köp…


Kategorier

Månadsarkiv


Sociala medier

social_icon_instagramsocial_icon_youtubesocial_icon_facebook