Nya GDPR lagen

Från och med den 25/5 gäller ny lag angående hantering av personuppgifter. DogEductus följer GDPR (dataskyddförordningen) direktiv. DogEductus samlar in personuppgifter i samband med anmälan om medlemskap och abonnemang. Vi sparar uppgifter om namn, adress och e-post. Vi använder personuppgifterna för att kunna kommunicera med dig som medlem och abonnent i form av inloggningsuppgifter, kvittenser och fakturor.

Du kan när som helst begära ut egna personuppgifter genom att skicka in mail till info@dogeductus.se. Om du inte har något aktivt abonnemang kan du själv gå in och radera dina personuppgifter genom att gå in på ”Min profil” och därefter scrolla längst ner till ”Avsluta konto”. Observera att alla uppgifter inklusive eventuellt sparade kurser försvinner.

DogEductus sparar eventuella transaktionsuppgifter i den mån andra lagar kräver det (främst bokföringslagen). DogEductus raderar personuppgifter där det ej finns aktiva abonnemang senast 3 år efter sist avslutade abonnemanget.

DogEductus delar inte personuppgifter med andra aktörer. De aktörer som är underleverantörer till DogEductus är också personuppgiftsbiträden och förhåller sig på samma sätt som DogEductus till dataskyddsförordningen. DogEductus har tecknat personuppgiftbiträdesavtal med berörda underleverantörer.

Har ni några frågor får du givitvis höra av oss till oss via mail.

Hälsningar DogEductus

Senaste

Swish

Ändringar på DogEductus 29/6

Förändringar och nyheter under 2020!

Fler övningar i massagemodulen

Balansboll – ny modul på DogEductus

Mest lästa

Epigeni…..vadå för nåt?!?

Självkontroll – vad kostar det?

Min hund dominant, eller?

Valpbitning – kunskapen om bithämning

Inlärning och känslor

Slumpmässiga

Nya övningar ute idag!

Ny övning!

Ny övning!

Är hundens medvetna val av beteende en illusion?


Kategorier

Månadsarkiv