Massage

Nu har du möjlighet att genom självstudier lära dig massage. Anna på företaget Hund i Harmoni som både utbildar elever och driver ett eget massage- och simföretag har i samarbete med DogEductus byggt Massagemodulen. Läs mer om Anna på vår blogg https://www.dogeductus.se/massage-for-hemmabruk/

Denna modul är till för dig som vill få inspiration till att börja massera din hund själv. Massagen har många fördelar. Börja redan idag med att minska spänningar i din hunds muskler och andra mjukdelar. Massage ökar blod- och lymfcirkulation och stärker immunförsvaret samtidig som lugn- och rosubstansen oxytocin utsöndras i blodet och främjar lugnet hos hunden och den som masserar. Substanserna endorfin och seratonin utsöndras i blodet. Massagen är också förebyggande inför arbete, träning och ålderdom.

Paketet Massage innehåller idag:

  • En övningsbank med över 30 övningar strukturerade i text och film. Varje film är cirka 2 minuter lång med tillhörande steg-steg beskrivning i text.
  • Övningarna är sökbara via undergrupper, taggar och fritext
  • Du sätter enkelt ihop din träningsplan med hjälp av vår dagbok (kursverktyg). Där kan du lägga in egna bilder och texter. Du kan ha flera olika dagböcker.
  • Favoritmarkera dina favoritövningar för att enkelt ta fram dem när du vill träna.
  • En teoribank med korta texter med ämnen inom hund. Går även att föra över till din dagbok.

Massagemodulen kostar 199 kr/månad när du väljer abonnemang. Du betalar med kort (löpande abonnemang utan bindningstid). Om du väljer att köpa modulen som engångsköp kostar den 1.250 kr, där du har tillgång till modulen under sex månader och du kan välja att betala med Swish, kort eller faktura.

Bli medlem och köp tillgång till Masagemodulen här

Är du redan medlem och har köpt någon annan modul eller fristående kurs köper du tillgång till Massagemodulen här.