Massage

Nu har du möjlighet att genom självstudier lära dig massage. Anna på företaget Hund i Harmoni som både utbildar elever och driver ett eget massage- och simföretag har i samarbete med DogEductus byggt Massagemodulen. Läs mer om Anna på vår blogg https://www.dogeductus.se/massage-for-hemmabruk/

Detta paket är till för dig som vill få inspiration till att börja massera din hund själv. Massagen har många fördelar. Börja redan idag med att minska spänningar i din hunds muskler och andra mjukdelar. Massage ökar blod- och lymfcirkulation och stärker immunförsvaret samtidig som lugn- och rosubstansen oxytocin utsöndras i blodet och främjar lugnet hos hunden och den som masserar. Substanserna endorfin och seratonin utsöndras i blodet. Massagen är också förebyggande inför arbete, träning och ålderdom.

Paketet Massage innehåller idag:

  • En övningsbank med över 30 övningar strukturerade i text och film. Varje film är cirka 2 minuter lång med tillhörande steg-steg beskrivning i text.
  • Övningarna är sökbara via undergrupper, taggar och fritext
  • Du sätter enkelt ihop din träningsplan med hjälp av vår dagbok (kursverktyg). Där kan du lägga in egna bilder och texter. Du kan ha flera olika dagböcker.
  • Favoritmarkera dina favoritövningar för att enkelt ta fram dem när du vill träna.
  • En teoribank med korta texter med ämnen inom hund. Går även att föra över till din dagbok.

Massagemodulen kostar 199 kr/månad (eller 1.250 kr för 6 månader). Du betalar med kort (löpande abonnemang utan bindningstid) eller via faktura 6 månader.

Bli medlem och köp tillgång till Masagemodulen här

Använder du redan någon av våra andra moduler köper du tillgång till Massagemodulen här.