Massage för hemmabruk!

Jag har den stora glädjen att presentera en ny massagemodul i DogEductus. Här hittar du övningar och självstudier för hemmabruk.

Det som finns i modulen idag är återhämtningsmassage som är väldigt lämplig för hunden efter aktivitet, träning, ett aktivt hundliv helt enkelt för såväl ung som äldre. Över 20 övningar finns redan ute och fler är på väg. En ny övning kommer redan i nästa vecka.

Alla övningar ihop utgör en helkroppsmassage för din hund. Övningarna presenteras såväl i skrift som i filmer med tal för att självstudierna ska bli så kompletta och illustrativa som möjligt. Svårighetsgraderna är medel eller svår beroende på bl a massagegrepp, var på kroppen man masserar och hur mycket hunden är van vid beröringen och hanteringen.

Prenumerera utan bindningstid, modulen finns till ett reducerad pris idag 299kr/mån.
Modulen kommer byggas på med fler huvud- & undergrupper under året med bland annat Skapa plats, avslappning, grepp, uppvärmning, nedvarvning, fysträning m.m.

En minikurs i återhämtningsmassage kommer även inom kort på DogEductus. Till att börja med ryggmassage och dess effekter på hunden. Denna kommer finnas tillgänglig inne i modulen när du köpt tillgång till paketet Massage, under knappen ”Kurs”. Här kommer teori och praktik, med filmer, varvas för att ge en komplett bild av massagegrepp, massagens effekter samt grundläggande muskellära.

Förkunskaper för alla övningar i massagemodulen är att hunden vill bli hanterad. Detta är givetvis väldigt individuellt och förtroendet mellan hunden och den som masserar är något som byggs upp och växer fram. Därför är det väldigt viktigt att ge akt på hundens signaler om något känns fel eller obehagligt.

Varmt välkommen och mycket nöje!
Mvh Anna Skog
Hundmassör och laserterapeut

Senaste

Behöver jag massera min hund?

Ensamhetsträning

Påverkar Covid-19 våra valpar?

Swish

Mest lästa

Epigeni…..vadå för nåt?!?

Valpbitning – kunskapen om bithämning

Min hund dominant, eller?

Självkontroll – vad kostar det?

Inlärning och känslor

Slumpmässiga

”Minikurs” i koppel för valp & vuxen

Kursverktyget blir Mina dagböcker!

Nya övningar i Övningsbanken

Hur DogEductus blev till

DogEductus presenterar Jenny Nyberg


Kategorier

Månadsarkiv


Sociala medier

social_icon_instagramsocial_icon_youtubesocial_icon_facebook