Lär din hund att lära!

”Lär din hund att lära” är vår nya kurs som publiceras 24/9!

Vill du komma igång med din träning och göra rätt från början eller vill du kanske förbättra träningen du redan påbörjat? Oavsett målet behöver vi lära vår hund hur den ska lära sig.

Alla vill vi ha en hund som vi är stolta över! Vi har alla olika önskemål vad vi vill att våra hundar ska förstå och kunna. Men för det så behöver vi få koll på en del saker i vår träning som gör stor skillnad!

DogEductus vill bygga upp en förståelse mellan både dig och din hund. Hunden ska förstå vad du vill informera om, tänka själv och göra bra val och sen bli belönad för det. Detta är glädjen med belöningsträning där belöning = löning! Hunden ska skall först tänka ”Jobb” och därefter ”Lön”, inte bara ”Lön” och följa godbiten.

Ge inte upp för att det är mer jobb och besvär än vad du tänkt dig! Träning ska vara roligt och att lära sig hur du ska kommunicera med din hund ska ge inspiration, glädje och leda till många skratt.

Vi kommer att under fyra veckor gå igenom grunderna och hitta de saker som behöver fungera för att börja kommunicera tydligare med våra hundar. Då blir resten så mycket enklare! Kursen kommer att ligga kvar under ”Kurs-knappen” minst två veckor efter kursslut.

Vi på DogEductus önskar er mycket nöje och framförallt glädje med vår kurs!

Senaste

Behöver jag massera min hund?

Ensamhetsträning

Påverkar Covid-19 våra valpar?

Swish

Mest lästa

Epigeni…..vadå för nåt?!?

Valpbitning – kunskapen om bithämning

Min hund dominant, eller?

Självkontroll – vad kostar det?

Slumpmässiga

Nya övningar

Vad händer i en valpkull? – Vecka 8

Vad händer i en valpkull? – Vecka 6

Kursverktyget blir Mina dagböcker!

Nya övningar!


Kategorier

Månadsarkiv


Sociala medier

social_icon_instagramsocial_icon_youtubesocial_icon_facebook