Vanliga frågor & svar

Vem kan ta del av DogEductus?
– Vi riktar oss både till dig som arbetar professionellt som hundinstruktör och till dig som privatperson som vill komma igång med din vardagslydnadsträning. DogEductus är öppet för alla som vill träna sina hundar och bli inspirerade!

Ersätter er tjänst vanliga hundkurser? 
– Nej, våra tjänster är till för att hjälpa till att utveckla hundkurser – inte göra att det hålls färre. Här hittar du inspiration till nya övningar, påbyggnader och idéer till kursupplägg. Alla har dessutom inte möjlighet att gå vanliga kurser, men i vår övningsbank hittar du enkelt de övningar du behöver och du kan sen träna hemifrån när du själv har tid.

Jag har glömt bort mitt användarnamn och lösenord. Vad gör jag nu?
– Om du har glömt bort ditt lösenord klickar du bara på ”Glömt lösenord” på inloggningssidan. Du får sedan fylla i din mailadress eller ditt användarnamn och får sedan ett mail skickat till dig för att återställa ditt lösenord. Om du har glömt bort ditt användarnamn – kontakta oss på info(at)dogeductus.se så hjälper vi dig.

Vad kostar det?
– Aktuella priser för våra moduler och självstudiekurser hittar du under Priser

Hur betalar jag?

Du betalar via vår betalningsförmedlare Nets oavsett om du vill köpa en modul eller självstudiekurs. Väljer du abonnemangsformen för någon av modulerna betalar du med kort. Väljer du engångsköp (modul tillgång 6 månader/självstudiekurs tillgång 3 månader) kan du välja att betala med Swish, kort eller faktura. Väljer du fakturaköp kommer du få en faktura från Nets samarbetspartner Afterpay, som också kan erbjuda delbetalning av faktura.

För varje köp som du gör kommer DogEductus skicka ut ett mailkvitto, vid löpande abonnemang skickas ett nytt kvitto varje månad.

Kan jag beställa och betala som företag?

Ja, i betalningsfönstret kan du välja att betala som privatperson eller företag. även här kan du välja kort eller faktura som betalningsform.

Hur använder jag min rabattkod?

Om du har erhållit en rabattkod vid någon form av marknadsaktivitet anger du koden i fältet för Rabattkod vid beställningen. När du trycker på Köp så räknar systemet fram rätt pris för dig. Observera att rabattkoden måste lösas in innan sista inlösendatum som framgår av respektive erbjudande.

Hur avslutar jag mitt abonnemang?
Du går in under Mina Köp och längst ner har du din orderhistorik. Klicka sedan på avsluta abonnemang, så kommer ingen ytterligare dragning på ditt kort ske.

Jag vill köpa er tjänst till instruktörerna som arbetar på min hundskola, kan jag betala alla samtidigt?
– Ja, kontakta oss på Dogeductus för att erhålla en offert och betala via faktura. Därefter skickar vi en unik kod som du kan ange som betalningsalternativ och därefter lägger vi till de användare som skall ha tillgång till verktyget.

Hittar du inte svaren du söker – kontakta oss.