Ett-årsdagen närmar sig

15:e augusti 2015 smyglanserades dogeductus.se. Under det första året har vi mer än fördubblat antalet övningar i övningsbanken (från 180 övningar till över 400 övningar). Vi har också infört färdigpaketerade träningsplaner för att inspirera er användning av DogEductus.
Vi har även kompletterat vårt paket Vardagslydnad med Vardagslydnad + som innehåller fler övningar och gruppövningar för att tillfredsställa den professionella hundtränaren. Ni användare har hjälpt oss att utveckla fler och förbättrade funktioner i både övningsbanken och kursverktyget (tack för detta, vi älskar feedback!).

Nu på ettårsdagen av lanseringen av dogeductus.se är det dags för en uppfräschning av gränssnittet! Den 15:e augusti får dogeductus.se ett nytt utseende och vi hoppas att ni skall gilla det! Nya möjligheter för oss att hantera bloggen, nya typsnitt, förbättrade möjligheter till bildhantering och ett Instagramflöde på startsidan (#dogeductus) är några av förbättringarna.
I samband med bytet av gränssnittet den 15/8 kan små driftstörningar uppstå, vi hoppas att ni har överseende med det.

Vi nöjer oss naturligtvis inte med detta, vi har mycket på gång framöver. Nya övningar för Vardagslydnadspaketet kommer löpande publiceras, intressanta blogginlägg från gästskribenter och gästtränare, och dessutom planeras för helt nya moduler inom hundträning.

Varmt välkomna till DogEductus 2.0

DogEductus-22DogEductus-39

 

sommarhälsningar
Elin & Catta

Senaste

Swish

Ändringar på DogEductus 29/6

Förändringar och nyheter under 2020!

Fler övningar i massagemodulen

Balansboll – ny modul på DogEductus

Mest lästa

Epigeni…..vadå för nåt?!?

Självkontroll – vad kostar det?

Min hund dominant, eller?

Valpbitning – kunskapen om bithämning

Inlärning och känslor

Slumpmässiga

Vår första fotografering

Ny övning!

Nya övningar

Ny övning!

Blivande servicehund Maria & Qiwi


Kategorier

Månadsarkiv