DogEductus IRL

Kurser ”In Real life” med instruktör

Vill du uppleva DogEductus i verkliga livet? DogEductus medarbetare erbjuder, i samarbete med Vallda Hälsa och Hund, traditionella kurser inom Vardagslydnad. Vi håller till på Vallda Hälsa och Hunds träningsplaner på Onsalahalvön strax söder om Göteborg http://www.valldahalsaochhund.com/vag.php

Förutom professionell handledning får alla kursdeltagare tillgång till Vardagslydnadsmodulen i DogEductus under kursens löptid!

Anmälan

  • Mail:     catta@dogeductus.se
  • Mobil:   0706-685411

Anmälan till kurserna är bindande, vilket innebär att återbud skall lämnas senast två veckor innan respektive kurs startar. I samband med anmälan skickas betalningsinstruktioner.

Aktuella kurser följer nedan:

Vardag med din hund 1

På denna kurs kommer vi att lägga grunden för ett starkt samarbete och relation mellan dig och din hund. Vi kommer utgå från hur vardagen ser ut och se hur vi både kan hantera och träna för att få den vardag vi önskar med vår hund.

Vi tränar bland annat:

  • Att arbeta effektivt med belöningar
  • Koppelträning
  • Kontakt (Titta på mig)
  • Inkallning
  • Stadga (var still)
  • Hejda dig (självkontroll)

Jag kommer anpassas tillfällena till viss del efter era önskemål. Varken du eller din hund behöver några förkunskaper för att gå denna kurs.

Kurstillfällen:  Söndagar 15.00-17.00    18/8, 25/8, 1/9, 8/9

Intstruktör:      Catharina Fahlberg

Pris:                  1.250 kr

Koppelkurs

Här gör vi en djupdykning i koppelgående. Vi kommer börja från grunden och ta oss vidare med olika övningar för att öka förståelsen att gå fint i koppel.

Kurstillfällen:  Söndagar 17.30-19.00    18/8, 25/8, 1/9, 8/9

Intstruktör:      Catharina Fahlberg

Pris:                  950 kr

Nosework 1

På den här kursen kommer du och din hund få lära er om sporten Nose Work. Vi kommer att träna sökbeteende samt lära in den första doften som är Eukalyptus.

I Nose Work finns det fyra olika sök: Fordonssök, utomhussök, inomhussök samt behållarsök.Vi kommer att gå igenom alla fyra söken under kursen. Inga förkunskaper behövs.

Kurstillfällen:    Sön 28/7 eller 11/8 Tid: 11.00-16.00

Instruktör:         Jessica Örn

Pris:                    850 kr