Blivande servicehund Maria & Qiwi

DogEductus kommer följa Maria Eriksson och hennes hund Qiwi som är en schäferhund och är idag 12 veckor gammal. Qiwi ska påbörja sin utbildning till servicehund om några månader. Maria behöver hjälp med diverse saker i vardagen och där är tanken att Qiwi ska bistå henne. Vi på DogEductus kommer få ta del av hennes väg till servicehund.

Maria vill använda sig av DogEductus övningsbank och kursverktyg för att nå sina mål.

Vi kommer sponsra Maria med delar av vår tjänst och önskar henne och Qiwi lycka till med sin träning och vi ser framemot blogginläggen!

 

20160324_160913-2

”Jag använder DogEductus när jag tränar min nya valp Skegårdens Qiwi. Det hon behöver lära sig kan jag hitta i DogEductus övningsbank.

Jag började använda DogEductus då jag letade efter en tjänst som jag kunde använda och få hjälp i träningen via nätet utan att behöva gå kurs, då jag har svårt att anpassa mig till bestämda dagar när min kropp säger nej. DogEductus är för mig helt enkelt suveränt och så bra gjort.  Bra är också att man kan betala en liten summa per månad och inte allt på en gång vilket gjorde att jag kunde börja använda tjänsten.

Jag gillar DogEductus för att det är så enkelt att ta fram specifika övningar och få tips hur man tränar både i bild och text. Det är lätt att göra egna träningsprogram eller att använda sig av planer/planeringar som redan är färdiga i systemet. Filmerna är mycket bra gjorda och lätta att förstå.”
Maria Eriksson

 

Senaste

Behöver jag massera min hund?

Ensamhetsträning

Påverkar Covid-19 våra valpar?

Swish

Mest lästa

Epigeni…..vadå för nåt?!?

Valpbitning – kunskapen om bithämning

Min hund dominant, eller?

Självkontroll – vad kostar det?

Inlärning och känslor

Slumpmässiga

Det funkar för min grannes hund….

”Minikurs” i koppel för valp & vuxen

Fjärde kurstillfälle ute!

Nya övningar!


Kategorier

Månadsarkiv


Sociala medier

social_icon_instagramsocial_icon_youtubesocial_icon_facebook