Balansboll

Nu har du möjlighet att genom självstudier lära dig hur du tränar din hund med Balansboll. Jessica på företaget Aktiv Hund är vår instruktör och du kan läsa mer om henne på vår blogg.

Balansboll är en träningsform för din hund som hjälper till att bygga upp hundens muskulatur och styrka. Samtidigt tränar du hundens hjärna och kommunikation mellan dig och hunden. Träningen är fantastisk rolig och stimulerade för både dig själv och hunden.

Modulen innehåller:

  • En övningsbank med övningar för förkunskap, grundpositioner och påbyggnadsövningar strukturerade i text och film. Varje film är cirka 2 minuter lång med tillhörande steg-steg beskrivning i text.
  • Övningarna är sökbara via undergrupper, taggar och fritext
  • Du sätter enkelt ihop din träningsplan med hjälp av vår dagbok (kursverktyg). Där kan du lägga in egna bilder och texter. Du kan ha flera olika dagböcker.
  • Favoritmarkera dina favoritövningar för att enkelt ta fram dem när du vill träna.
  • En teoribank med korta texter med ämnen inom hund. Går även att föra över till din dagbok.

Balansbollsmodulen kostar 199 kr/månad när du väljer abonnemang. Du betalar med kort (löpande abonnemang utan bindningstid). Om du väljer att köpa modulen som engångsköp kostar den 1.250 kr, där du har tillgång till modulen under sex månader och du kan välja att betala med Swish, kort eller faktura.

Bli medlem och köp tillgång till Balansbollmodulen här

Är du redan medlem och har köpt någon annan modul eller fristående kurs köper du tillgång till Balansbollsmodulen här.